Graag stellen wij ons aan u voor!
Onze keukenbrigade bestaat uit chef-kok Harold Schutmaat en sous-chef Rubin IJzenga, aangevuld met Mark Engberts, Rick Hindriks, Herma Melenberg, Lex Pleiter, Ferino Theis, Sofie Strijker, Rowan Smit en Laura Hengelman.
Ton & Helga Kolman en Nicole Metz vormen het management.
Het vaste bedieningsteam bestaat uit: Laura van Renen (floormanager), Anky Tangenberg (leermeester), Sander Kuijer, Max Stornebrink (all-round), alsmede de rest van de brigade, t.w.: Michelle, Sarah, Trudy, Gabriëlle, Esther, Melise, Chaline, Noa, Mabel, Sam, Lillian, Matijn, Bente, Marie-Christine, Laura vd H., Bart, Tessa, Annika, Loïs, Nolette en Manasse.
Merle, Fleur, Eline, Alem, Alan, Ruben, Thomas, Alan, Lyanne en Gayer zijn momenteel onze afwas- en schoonmaakhelden!
Vriendelijke groet,
Ton & Helga Kolman