Hofvlietvilla
  • Home
  • Mogelijkheden
    • High Tea
    • High Wine
    • HIGH BEER
    • Vergaderen
    • Feestje/Partij
    • Arrangementen
    • Agenda
  • Menu
  • Binnen
    • Virtuele tour
    • Foto’s
  • Over ons
    • Over Nieuw Hofvliet
    • Gastenboek
    • Nieuws
  • Contact & reserveren
    • Tafel reserveren
    • Sloepje reserveren
  • Shop

Graag stellen wij ons aan u voor!

Onze keukenbrigade bestaat uit chef-kok Harold Schutmaat en sous-chef Rubin IJzenga, aangevuld met Mark Engberts, Rick Hindriks, Herma Melenberg, Lex Pleiter, Ferino Theis, Sofie Strijker, Rowan Smit en Laura Hengelman.

  

Ton & Helga Kolman en Nicole Metz vormen het management.

 

Het vaste bedieningsteam bestaat uit: Laura van Renen (floormanager), Anky Tangenberg (leermeester), Sander Kuijer, Max Stornebrink (all-round), alsmede de rest van de brigade, t.w.: Michelle, Sarah, Trudy, Gabriëlle, Esther, Melise, Chaline, Noa, Mabel, Sam, Lillian, Matijn, Bente, Marie-Christine, Laura vd H., Bart, Tessa, Annika, Loïs, Nolette en Manasse.

 

Merle, Fleur, Eline,  Alem, Alan, Ruben, Thomas, Alan, Lyanne en Gayer zijn momenteel onze afwas- en schoonmaakhelden!

Vriendelijke groet,

Ton & Helga Kolman

OPENINGSTIJDEN


Dagelijks geopend vanaf 10.00 uur
 
LUNCH: tussen 11.30 uur en 16.00 uur
 
DINER: vanaf 17.00 uur
Om teleurstelling te voorkomen is reserveren wenselijk!

 

KOFFIE/THEE met gebak van de patisserie
dagelijks vers aangeleverd
 
BORRELKAART met diverse hartige versnaperingen
gedurende de hele dag

 
PARKEERADVIES: Schuttevaerkade, ca. 120 m. verderop.

Mogelijkheden

  • Arrangementen
  • Feestje/ Partij
  • High Wine in Zwolle
  • Menukaart
  • High Tea
  • Vergaderen
  • Home
  • Shop
  • Contact & reserveren
  • Algemene voorwaarden
  • Vacature(s)
Website: Wordpress, Themefuse & LindaThuijs.nl